Privacyverklaring

Baboesjka’s Marktkraam verzamelt alleen persoonsgegevens die nodig zijn om met de klant te communiceren en zijn bestelling te kunnen verwerken en verzenden, voor zolang dat wettelijk verplicht is of zolang het redelijk is deze te bewaren. De klantgegevens worden dus niet voor andere doeleinden gebruikt dan waarvoor de klant ze aan Baboesjka’s Marktkraam heeft doorgegeven.

 

Verwerking persoonsgegevens

De soorten persoonsgegevens die verwerkt worden zijn: de naam, de adresgegevens, het e-mailadres en het telefoonnummer van de klant en ook het opgegeven afleveradres. Ook de door de klant ingevulde opmerkingen in het daarvoor bestemde tekstvak worden bewaard. Deze gegevens horen thuis op de factuur.

Wanneer de klant geld overmaakt komt zijn rekeningnummer uiteraard in de bankafschriften van Baboesjka’s Marktkraam terecht. E-mailadressen van door de klant gestuurde mailtjes en de inhoud komen logischerwijs in de mailbox van Baboesjka’s Marktkraam. Al deze gegevens worden 7 jaar bewaard. Dit is de wettelijke bewaartermijn.

 

JouwWeb

Gegevens die de klant invult tijdens het plaatsen van een order of het versturen van een bericht via www.baboesjkas-marktkraam.nl worden opgeslagen op de server van de verwerker JouwWeb. JouwWeb zorgt voor een beveiligingsniveau dat past bij de te verwerken gegevens en neemt adequate maatregelen om gegevens te beschermen tegen verlies of enige vorm van onrechtmatige verwerking.

 

Betaaldiensten

Voor het verwerken van betalingen maakt Baboesjka’s Marktplaats gebruik van rechtstreekse overschrijvingen naar haar bankrekening (KNAB). IDeal betalingen verlopen via Mollie B.V..

 

PostNL 

Baboesjka’s Marktkraam verstuurt alle bestellingen via PostNL. Zij hebben de NAW-gegevens nodig van de klant om aan Baboesjka’s Marktkraam een verzendlabel met track en tracecode te kunnen geven.

 

GoogleAnalytics

Baboesjka’s Marktkraam gebruikt GoogleAnalytics om de statistieken van de website bij te houden.

 

Cookies

Baboesjka’s Marktkraam maakt gebruik van cookies. Cookies zijn kleine tekstbestanden die door een website op een speciaal daarvoor bestemde plaats op computer, tablet of mobiele telefoon worden geplaatst en die later weer door dezelfde of andere websites gelezen kunnen worden. Cookies worden dus gebruikt om bepaalde zaken te onthouden terwijl de klant over het internet surft. Door het gebruik van de website / webshop www.baboesjkas-marktkraam.nl gaat de klant akkoord met het plaatsen van cookies.

Baboesjka’s Marktkraam maakt gebruik van functionele cookies. Deze zijn bedoeld om de website goed te laten werken en worden bijvoorbeeld gebruikt om de inhoud van het winkelmandje van de klant te bewaren en om te onthouden of de klant akkoord is gegaan met het gebruik van cookies. 

Sociale Plug-ins cookies worden gebruikt als een foto of bericht vanaf de website van Baboesjka’s Marktkraam wordt gedeeld via social media zoals Instagram. De klant wordt dan doorverwezen naar de website van de betreffende partij. Het is mogelijk dat er op dat moment cookies van bijv. Instagram op het apparaat van de klant geplaatst worden. Voor meer informatie over het plaatsen van deze cookies door derden, verwijst Baboesjka’s Marktkraam door naar de website van de betreffende partij (bijvoorbeeld Instagram).

Een klant die niet wil dat er cookies geplaatst worden, kan dit regelen in de instellingen in zijn browser. Hij moet hiervoor de handleiding van zijn internet browser raadplegen. Wanneer het plaatsen van cookies is uitgeschakeld, werkt de website van Baboesjka’s Marktkraam mogelijk niet meer zoals verwacht.

De klant heeft altijd het recht om een verzoek in te dienen voor het verwijderen, aanpassen of inzien van zijn eigen gegevens. Dit verzoek kan de klant indienen via info@baboesjkas-marktkraam.nl. Het verzoek wordt altijd binnen 4 weken verwerkt. De gegevens die volgens wettelijke verplichting 7 jaar bewaard moeten worden, kunnen niet verwijderd of aangepast worden. Om bestellingen te kunnen leveren heeft Baboesjka’s Marktkraam klantgegevens nodig.

 

De klant heeft het recht om klachten met betrekking tot de verwerking van persoonsgegevens door Baboesjka’s Marktkraam online in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens. Uiteraard zal Baboesjka’s Marktkraam er alles aan doen om te voorkomen dat het zo ver komt.

 

Baboesjka’s Marktkraam

Februari 2020

KvK: 73220620

Thorbeckestraat 26 

3341XW H.I.Ambacht

www.baboesjkas-marktplaats.nl

info@baboesjkas-marktkraam.nl