Herroepingsrecht en retourneren

 

Mocht de klant na ontvangst van de bestelling toch niet helemaal tevreden zijn, dan kan hij altijd contact opnemen met Baboesjka’s Marktkraam.

Hoewel met de grootste zorgvuldigheid vastgelegd, kunnen de kleuren van de producten op de website afwijken van de werkelijkheid. 

De klant kan gebruik maken van het herroepingsrecht, wat betekent dat hij zijn bestelling binnen 14 dagen na ontvangst, zonder daarvoor een reden op te geven, kan terugsturen. De klant krijgt dan het betaalde bedrag inclusief verzendkosten terug. De kosten voor het terugsturen zijn wel voor rekening van de klant. Stuurt de klant maar een deel van zijn bestelling terug, dan ontvangt hij geen verzendkosten retour.

Baboesjka’s Marktkraam neemt geen producten retour die beschadigd zijn door verkeerd of onzorgvuldig gebruik of die door ander toedoen afwijken van de staat waarin ze werden toegezonden.

Voor de klant op maat gemaakte / gepersonaliseerde producten neemt Baboesjka's Marktkraam niet retour.

Alle prijzen op de website van Baboesjka’s Marktkraam zijn onder voorbehoud van typefouten. Wanneer er sprake is van een typefout, dan is Baboesjka’s Marktkraam niet verplicht het product voor de foutieve prijs te leveren.