Algemene voorwaarden

Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle door Baboesjka’s Marktkraam geleverde producten. Ze zijn terug te lezen op de website: www.baboesjkas-marktkraam.nl en kunnen op verzoek ook per e-mail toegezonden worden.

 

Levertijd en leveringsvoorwaarden

Na het plaatsen van de bestelling ontvangt de klant per e-mail een bevestigingsmail en een factuur. Met het plaatsen van een bestelling gaat de klant de betalingsovereenkomst aan. Na ontvangst van de betaling verzendt Baboesjka’s Marktkraam binnen 3 werkdagen, tenzij anders aangegeven op de website, bijvoorbeeld in geval van vakantie of feestdagen. Mocht verzending binnen deze genoemde termijn niet mogelijk zijn, dan neemt Baboesjka’s Marktkraam altijd contact met de klant op.

Brievenbuspost wordt verzonden als brievenbuspakje met PostNL (€4,00 met track and trace code), pakketten worden verstuurd met PostNL (€6,75 met track and trace code). Voor vertraging van bezorging door PostNL, het niet kunnen volgen of het kwijtraken van leveringen tijdens het bezorgen is Baboesjka’s Marktkraam niet verantwoordelijk. De verzendkosten zijn voor de klant, tenzij anders aangegeven op de website. De genoemde bedragen gelden voor verzending binnen Nederland.

 

Betaling

De klant heeft de keuze uit voor- of achteraf betalen. 

Vooraf betalen: Na bevestiging van zijn bestelling ontvangt de klant per e-mail de factuur. Betaling kan via IDeal of via rechtstreekse overschrijving van het bedrag naar de bankrekening van Baboesjka’s Marktkraam. Na ontvangst van de betaling beginnen de 3 werkdagen waarbinnen de bestelling verzonden wordt.

Achteraf betalen: In samenwerking met Klarna Bank AB (publ), Sveavägen 46, 111 34 Stockholm, Zweden biedt Baboesjka’s Marktkraam de klant achteraf betalen aan. De betaling dient aan Klarna te worden gedaan.

De klant kan hierover meer informatie vinden in de gebruikersvoorwaarden van Klarna. Algemene informatie over Klarna vindt de klant hier. Persoonsgegevens van de klant worden door Klarna in overeenstemming met de geldende wet bescherming persoonsgegevens en zoals beschreven in Klarna’s privacy statement verwerkt.

Alle prijzen op de website van Baboesjka’s Marktkraam zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten.


Herroepingsrecht

Mocht de klant na ontvangst van de bestelling toch niet helemaal tevreden zijn, dan kan hij altijd contact opnemen met Baboesjka’s Marktkraam.

Hoewel met de grootste zorgvuldigheid vastgelegd, kunnen de kleuren van de producten op de website afwijken van de werkelijkheid. 

De klant kan gebruik maken van het herroepingsrecht, wat betekent dat hij zijn bestelling binnen 14 dagen na ontvangst, zonder daarvoor een reden op te geven, kan terugsturen. De klant krijgt dan het betaalde bedrag inclusief verzendkosten terug. De kosten voor het terugsturen zijn wel voor rekening van de klant. Stuurt de klant maar een deel van zijn bestelling terug, dan ontvangt hij geen verzendkosten retour. 

Baboesjka’s Marktkraam neemt geen producten retour die beschadigd zijn door verkeerd of onzorgvuldig gebruik of die door ander toedoen afwijken van de staat waarin ze werden toegezonden.

Producten die voor de klant op maat zijn gemaakt / gepersonaliseerde producten neemt Baboesjka's Marktkraam niet retour.

Alle prijzen op de website van Baboesjka’s Marktkraam zijn onder voorbehoud van typefouten. Wanneer er sprake is van een typefout, dan is Baboesjka’s Marktkraam niet verplicht het product voor de foutieve prijs te leveren.

 

Garantie

Gaat een besteld product na normaal gebruik vroegtijdig stuk of zit er een duidelijke fout in, dan heeft de klant recht op teruggave van zijn betaling. De keuze voor vergoeden ligt bij Baboesjka’s Marktkraam. De garantie vervalt wanneer de schade is ontstaan door verkeerd of onjuist gebruik van het product. 

 

Wijzigingen

Het kan zijn dat deze voorwaarden in de toekomst om een bepaalde reden gewijzigd worden. Check dus bij iedere bestelling vooraf de laatste versie. 

Op deze algemene voorwaarden is het Nederlands recht van toepassing.

Laatste wijzigingsdatum: 09-02-2020